tiistai 23. syyskuuta 2008

Puhdas tyttö.. ja karvaa lähtee..

Käytiin sitten viikonloppuna kattomassa Agility kisoja Bellan kanssa. Vielä hieman ihmetyttää tuo ihmispaljous pientä ja muita koiriakin pitäisi päästä haistelemaan ja leikkimään. Nätisti kuitenkin oltiin suurinosa ajasta, tosin hieman tylsää Bellalle tuli vain suorituksia katsoessa, joten isännän piti käyttää sitä hieman kävelyllä, silläaikaa kun minä seurasin kisoja.

Ostimme viikonloppuna uuden pannankin. Päästiin ekaa kertaa kokeilemaan puolkuristavaa pantaa. Tosin se saattaa olla hitusen iso vielä, mutta tytön kasvuvauhdilla ei kauaa. Nätisti on osannut pannassa olla eikä ehkä vedä ihan niin paljon enää, mutta vetämisen kanssa pitää vielä tehdä hieman töitä. Bellalla vain on sellainen huono tapa, että kun pantaa ottaa pois, hän 'säpsähtää' taaksepäin eikä pysy paikallaan. Panta ei kurista millään lailla päälle laitettaessa tai pois otettaessa. Pitää koittaa miettiä jotain kikka kolmosta, millä saisi tuon tavan pois?

Sunnuntaina meillä oli kylpypäivä. Tyttö oli niin reipas, eikä pelännyt yhtään, kun kasteltiin kauttaaltaan ja sitten hierottiin shampoota. Hiustenkuivaajaakaan ei ymmärtäny pelätä. Nyt on turkki taas puhdas (hassu pissi päällensä siellä Agi-kisoissa) ja pehmoinen. Tosin karvaa siitä nyt lähtee, kun vaihtaa pentukarvaa pois. Nämä kai on ne huonot puolet sängyssä vieressä nukkumisessa. Aamulla on suu ja nenä täynnä koirankarvoja..

Ei kommentteja: