sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Tutustumista uusiin paikkoihin

Päivät kuluvat niin nopeasti, että tuskin kerkee edes hengähtämään.

Torstaina käytiin pitkästä aikaa hieman tottistelemassa Bellan kanssa. Lähinnä hieman sivussa tehtiin pieniä juttuja, jospa ne korvat taas sieltä löytyisi. Bellasta näyttäs kaikki muu olevan niin paljon kivempaa kuin äipän kanssa puuhailu. Kyllä sieltä kuitenkin hieman mielenkiintoa löytyi. Nyt kyllä tuntuu että toi tyttö alkaa kuumua jo ulkonakin liikaa nakeista. Ens kerralla pitää kokeilla nameiksi noita lihaliuskoja, joita kotonakin käytetään. Lilli oli myös mukana tutustumassa porukkaan ja uuteen paikkaan. Ja kuten arvata saattaa, kaikkien mielestä Lilli oli 'aivan ällöttävä' =D Hieman Lillinkin kanssa otettiin istumista ja luokse tuloa. Pikkuhiljaa se siitä alkaa oppimaan, vielä kun oman nimensä tunnistaisi.. Agitreenit meni Bellan kanssa aika.. lennokkaasti =D Itse olin kyllä syypää aika moneen virheeseen. Pitää kyllä nyt tuota paikalla oloa ja kärsivällisyyttä vähän skarpata.

Perjantaina Lilli sai uuden villapaidan, kun pientä alkaa palentamaan ulkona, jos pitkään ollaan. Pitäähän pienen pysyä lämpösenä. Eläinkaupassa käynti jänskätti hieman, mutta hyvin rohkeasti sieltä selvittiin.

Lauantaina käytiin nopeasti piipahtamassa Match Showssa katsomassa maailman menoa. Lilli seurasi menoa sylistä ja muutama tuttu koiruli käytiin tervehtimässä ihan maankamarallakin. Bella tietenkin meni ihan sekaisin, kun paikkana oli agihalli. Eihän sitä siellä voi käyttäytyä, kun voi päästä radalle juoksemaan... Illalla tulikin vieraita ja menoa riitti. Nelli tuli myös kylään ja kaikki oli nätisti sovussa.

Tänään Lilli pääsi ekaa kertaa mummolaan kylään. Tyttö käyttäyty tosi nätisti, eikä tehny vahinkojakaan sisälle. Tessu oli aika ihmeissään, mutta nätisti kaikki oli. Mummola reisson jälkeen molemmat oli todella väsyneitä ja loppu ilta onkin nukuttu.

Tässä vielä muutama kuva kuluneelta viikolta.

Ei kommentteja: