keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Luokka nousu

Lillillä on taas juoksut menossa, onneksi ne on pian ohi, sillä lauantaina ollaan menossa Tiia Vitikaisen koulutukseen. Toivottavasti sieltä saataisiin hieman apuja meidän keinu ongelmaan/pelkoon. Ilmoitin tänään sitten Lillin ensimmäisiin virallisiin kisoihin, tosin vain hyppyradalle, koska meillä se keinu ei vielä toimi =P Saa nähdä mitä siitä tulee, jos mitään. Viime epiksissä Lilli nimittäin karkasi yleisöön enne kuin päästiin edes radalle =D Mutta rata selvittiin hienosti loppuun viidellä virhepisteellä (puomilta kielto huonosta ohjauksesta) =]

Bella teki viime lauantaina hattu tempun. Ensin 2 nolla voittoa agiradoilta ja lippu kakkos luokkaan ja sieltä hyppyradalta nolla voitto tuloksella -0,01 =D Huomasi kyllä, että kolme rataa yhdessä päivässä on aika rajoilla meillä. Ei Bella jaksa enää niin nopeasti juosta viimeisellä radalla, mutta aika riitti silti juuri ja juuri =D Nyt Bella saakin levätä tämän viikonlopun ja vain Lilli treenaa. Maanantaina sitten taas epiksissä nähdään miten ne kontaktit toimivat. Oli nyttenkin hyvin hilkulla ettei sieltä vitosia sadellut nollien sijaan.. Ja kotikisoissa sitten kahdelle agiradalle vain mennään, jätän suosiolla sen hyppärin tekemättä.

Sain myös tänään varattua Bellalle hieroja ajat Kipinoisen Einille (fysioterapeutti). Aika on vasta lokakuussa, mutta toivotaan että sieltä saadaan neuvoja Bellan selkäjumituksiin.

Ei kommentteja: