lauantai 20. huhtikuuta 2013

Kisaamassa

Tänään (tai siis eilistähän se jo on..) mentiin Bellan kanssa Kotkaan iltakisoihin. Ei tullut kyllä mainetta eikä kunniaa, mutta suhteellisen hyviä ratoja kylläkin.

Ensimmäisenä oli hyppyrata. Bella varasti todella törkeästi lähdössä, josta seurasi ensimmäisen riman tiputus. Kepeillä sitten kartturi yritti hosua ja plörinäksihän se meni. Radalta tuloksena 10 ja yliaikaa 2,62s, etenemä 3,35 m/s... eli hidas!!

Toisella radalla, eli ensimmäiseltä agiradalla, tehtiin puhdas rata. Ainut vaan, että Bella edelleen yritti varastaa lähdössä, sain kuitenkin pidettyä sen suht aisoissa siellä. Kepit mentiin hi-ta-as-ti ja se söi aikaa.. aikavirhettä tuli 2,71s, etenemä hieman parempi 3,43 m/s.

Viimeisellä agiradalla tipahteli hieman rimoja.. jotain kyllä taisi olla hallin pohjassa vikana, koska todella moni koira haki ponnistuspaikkaa kaikilla radoilla. Tuloksena siis 10 ja ihanne aikaankin olisi nyt juuri ja juuri ehditty, -0,03s ja etenemä 3,59 m/s.. kyllähän tuo saisi, ja osaakin, juosta kovempaa.. En tiedä mikä laiskuus päivä sillä tänään oli, vai vaikuttiko pohja todellakin niin paljon. Sunnuntaille toivotaan parempaa onnea =]

Ei kommentteja: