keskiviikko 27. elokuuta 2014

Ryhdistäytyminen

Aikaa on taas kulunut hurjasti viime päivityksestä. Shirasta on kasvanut nätti nuori tyttönen ja se oppii jatkuvasti kaikkea uutta. Tänään mentiin Shiran kanssa ensimmäistä kertaa juoksulenkille. Se oli todella yllättävä kokomus, koska en osannut odottaa sen menevän niin kivuttomasti. Kun on tottunut Bellan kanssa menemään ja jatkuvasti hoputtamaan ja kirittämään, että se menisi eteenpäin eikä tarvitsisi vetää perästä, oli Shiran kanssa juokseminen todella ihanaa ja helppoa. Koko aikaa ei tietenkään juostu nätisti edessä, mutta ei sitä tarvinnut perässäkään vetää. Kaikenkaikkiaan todella mukava kokemus, ja innolla odotan jo seuraavaa kertaa =]

Shiralla alkaisi ensiviikolla ensimmäinen varsinainen agilityryhmätreenit. Valitettavasti ei kahteen ekaan viikkoon päästä mukaan, kun tyttö aloitti elämänsä toiset juoksut maanantaina.. ja tietenkin Lilli aloitti sitten tänään, että meillä on oikein mukava kahden juoksuisen koiran temmellys täällä taas =P Onneksi Bella ei ole sen oloinen, että se olisi myös alkamassa juoksua.

Shiran kanssa ollaan opeteltu agilitya Susan Garrettin opastuksella online kurssilla Handling360. Ryhmässäkin tullaan tekemään vähän omia juttuja vielä pitkään, koska haluamme tehdä perusasiat vahvoiksi, jolloin loppu hienosäätö tulee kuin itsestään =)

Tänään treenattiin Lillin (joka myös yrittää siirtyä Susanin ohjaus-systeemiin) ja Shiran kanssa suuntia, eli oikeaa ja vasenta. Molemmat teki tosi hienosti töitä. Lilli vielä tarvitsee todella paljon vahvistusta eteenpäin katsomisesta, kun taas Shiralle eteenpäin fokusointi on jo suht luonnollista =] Treenin jälkeen Shira vielä jumppasi fysioterapeutin neuvojen mukaan, peräpäähän pitäisi vielä saada hieman voimaa lisättyä.

Niin ja Bella on jouduttu ajelemaan "nakuksi" kolme viikkoa sitten. Raukan turkki rastoittui niin pahasti kaksi päivää järvessä polskien, ettei ollut muita vaihtoehtoja. Nyt siitä on tullut taas leikkisä pentu ja huomion kipeä sylivauva =P

Ei kommentteja: