sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Mätsäri ja treenailua

Tänä aamuna mentiin katsomaan mätsäriä. Rinkiin ei menty, kun on tuo pissatulehdus päällä. Muutama tuttukin siellä nähtiin ja pentu-sarjassa yksi collie pääsi 'palkinto' sijoillekin. Bella katteli nätisti kisoja.


Kauneusunien jälkeen lähdettiin lähiparkkipaikalle hieman tottistelamaan ja tutustumaan agilityyn. Aluksi lämmiteltiin hieman palloa noutamalla sillä aikaa, kun isäntä laittoi esteitä pystyyn. Meidän esteen on hieman tollasta ö-luokkaa, mutta ajavat asiansa näin alku tutustumis harjotuksissa.


Alkuverryttelyn jälkeen muisteltiin hieman, mikä se putki oli. Eikä siinä kauaa tarvinnut musitella, kun putki alkoi mennä kuin vettä vaan. Sitten kokeiltiin hyppyä ja yhdistettiin putki ja hyppy. Tämäkin sujui oikein hienosti. Kepit meni jotenkuten namia seuratessa. Lähinnä kaatuilivat, kun on niin pehmeä maa. Eikä se esteen yli hyppääminenkään onnistunut kuin kerran. Lopuilla kerroilla tippui rima, mutta tyttö kuitenkin meni tukikeppien välistä eikä kiertänyt niitä minun perässä. Keinu oli hieman liian jännittävä. Yhden kerran varovasti mentiin, mutta se alastulo oli vähän liian jännä. Sen jälkeen ei enää mennyt kuin puoleen väliin, vaikka olisi pitänytkin keinua ylhäällä. Hauskaa kuitenkin oli kaikilla ja kotia tuli väsynyt tyttö.


Ei kommentteja: