lauantai 4. lokakuuta 2008

Pissatulehdus =(

Torstaina Bella alkoi pissailemaan ihan holtittomasti. Koko ajan vinkui ulos kun pissatti. Sisälle tulikin useampi lätäkkö ja valillä ne oli vain pari senttimetriä halkasialtaan ja välillä ei tullut mitään vaikka toinen kyykkäsi. Perjantai aamuna soitin heti eläinlääkärille ja onneksi saatiin aika jo heti yheksältä. Paha tulehdushan siellä oli ja saatiin kipulääkettä piikillä ja sitten antibiootti kuuri. Nyt neiti on jo paljon eloisampi ja ruokakin hieman maustuu. Maisteltiin ekaa kertaa eilen lohta ja hyvin upposi pieneen neitiin.

Keskiviikon tottistelussa saatiin kehuja seuraamisesta. Jos jaksetaan edete hitaasti, Bellasta tulee hieno seuraaja. Näyttipä tyttö myös leikkisyytesä ja varasti yhden kulma kipon kesken seuraus harjotuksen. Ohjaaja kehu että innostuupa se vähästä. =]

Tänään mennään käymään porukoilla. Isä teki vanerinjämistä Bellalle pienennetyn mallin keinusta. Haetaan se kotia ja samalla saa Bella juoksennella hieman vapaana pihallakin. Jos neiti näyttää vilkkaalta huomenna, voisimme vaikka mennä lähikentälle kokeilemaan taas hieman agilityä ja tutustua juttuihin.

Ei kommentteja: