keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Lumimyräkkä

Tänään on kokopäivän ollut ihan hirveä tuuli ja myräkkä tuolla ulkona. Juuri sellainen ilma ettei itse kiinnosta yhtään lähtee lenkille koiruuksien kanssa. =P Tytöt on ollu tänään useamman kerran 30+ minsaa ulkona leikkimässä. Ne on ihan tykissää ku siel on uutta höttöpakkaslunta, siinä on kiva hyppiä ja riehua. =D Onneks on takapiha jossa tytöt saa leikkiä ilman et ite tarvii olla ulkona..

Tosin, on siinä huonotkin puolet ettei niitä vahdi tuolla ulkona... Lilli teki yllätykset ja oksenti yhen ulkosession jälkeen keittiön matolle.. Ulosanti näytti, ja myös haisi siltä iteltään, eli p*askaa. =/ Hyvä ettei ykä tullut, kun siivosin sitä pois..

Menussa oli tänään Lillille uutta 'lihaa' ja eipä tuo Bellakaan ole tuota niin usein saanut. Eli naudan mahaa oli tänään molemmilla kupeissa ja hyvin teki kauppansa. Kupit oli jälleen niin tyhjät ettei vähään aikaan olla nähtykään. Ja Lilli jopa röyhtäs jälleen syönnin jälkeen, tuota ei olekaan tehnyt nyt muutamaan päivään, vaikka se on ollut joka päiväinen tapa. Molempien ruokavaliot vaihtuvat täysin raakaruokintaan, kunhan nuo vanhat nappulat saadaan syötyä pois. Sitä odotellessa maistellaan kaikenlaisia lihoja ja välillä luitakin. Sika-nautaa hieman mietiskeltiin aluks, että voiko sitä syödä. Mokomat tottuneet pelkkään naudan jauhelihaan.. mutta kyllä se sitten alkoikin kelpaamaan hyvin parin päivän jälkeen. =P Lohi menee edelleen todella hyvin, silloin on lautaset nuoltu puhtaaks. Pitäisi hankkia tuota lohiöljyä, jos sillä saisi saman efektin myös liha-annoksiin.

Ei kommentteja: