lauantai 13. syyskuuta 2014

Seuranmestaruus skabat

Tänään käytiin Bellan ja Lillin kanssa kokeilemassa onnea seuranmestaruus-radalla. Rata oli suhteellisen haastava ja montaa tulosta ei tullut missään säkäluokassa.Ensin menin Lillin kanssa. 2 hypyn linjasin vasemman siivekkeen kautta, koska jatko oli sitä kautta paremmalla linjalla. Lilli kulki hyvin aina A:n jälkeiselle putkelle asti, sitten olin itse väärässä paikassa. Ajattelin, että kyllähän Lilli tulee renkaan, kun menen eteen kutsumaan, mutta ei. Ohi tultiin ja siitä eka virhe =P Puomikin meni nätisti alas asti, mutta sitten bongattiinkin maalihyppy, ja sinnehän se irtosi kaikista huudoista huolimatta =D Korjattiin kuitenkin vielä loppu rata ja ihan mukavasti kulki ja keinukin tehtiin suhteellisen nopeasti.

Bellan kanssa päästiin todella nätisti puomille asti. Olin valinnut Bellan kanssa juosta puomin vasenta puolta, koska en ollut varma kuinka paljon Bella jarruttaa alastulolle. Jos olisin seinän puolella olisi suuri riski, että Bella menisi putken väärään päähän, jos päättää tehdä "juoksukontaktin". No, eihän siinä kontaktilla paljoa pysähdelty, mutta ei se putkikaan sieltä löytynyt käskytyksistä huolimatta. Putken sijaan Bella hyppäsi 20 hypyn =D No jatkettiin sitten siitä putkeen ja eteenpäin kohti keinua. Keinua jäätiinkin sitten jankkaamaan, kun ei neitiä yhtään kiinnostanut siinä hidastaa. Kolmannen suorituksen hyväksyin ja sitten mentiinkin suorinta reittiä maaliin kahden hypyn kautta.

Eli sellaiset skabat tällä kertaa =D Parempaa onnea ensivuonna. Toivottavasti Bella kulkee paremmin ensi viikonloppuna Piirinmestaruuskisoissa.

Ei kommentteja: